Rain's World

Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Rain. Welcome to My Kpop Town. Im Multifandom and EXO-L. Gomawo! You'r be pleased to be here
HYUN WOO's Crush





Entries About Linkies Stuff


Check you time

Walking Talking

letak link anda yang betul.
No Harsh words allowed here.
Just Wrote and Click SEND
You'r be pleased to be here




Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


hummmpz :(

tak sabar-2 aku mau raye laa !! aku MISS dia .. ape pun tak boleh .. umo aku da 14 tahun .. still dapat lagi wet rayerr dgn cousin and sedare .. semalam aku visit umah cousin aku kat Redong dengan Kj .. Alamakk ... sedare aku yang sebijik aman tuh aderr wif family dia balik segamat ... Amiruddin .. aku takleh pandang dy .. dia macam si aman lak .. HAHA .. layaan urr . boleh lagi aku kene kan dy .. Amboii .. Nak snap pic aku tak btw ,kan dah kene rampas & delete .. nages kaww ! cukupla aku snap pic kau  Yaa !!